1 Mart 2016 Salı

Ağrıya kökten çözüm: Mora ağrı terapisi


Yapılan iş, stres ve daha birçok neden ağrı kesicileri günlük hayatımızın vazgeçilmesi haline getirdi. Çalışma hayatı, stres, günlük koşturmaca derken bel, boyun, baş ağrıları listenin başlarına yazabiliriz. Bu ağrıları ortadan kaldırmak için ağrı kesicilere başvururuz fakat ağrı kesiciler ağrının kaynağını ortadan kaldırmayarak, bir süreliğine söz konusu ağrıyı duymamamız için hissizlik yaratır.

Sigara, alkol, alerji, diyabet ve ödem sorunları gibi farklı başlıklarda başarısı birçok kez kanıtlanmış Mora Terapi ağrı tedavisinde de başarılı sonuçlar elde etmiştir. Temelde vücuttaki normal olmayan işleyişi normal ve sağlıklı haline getirmek olan Mora Terapi ağrıya bir neden değil de sonuç olarak yaklaşarak, ağrıya neden olan sorunu ortadan kaldırmaya yönelik adım atar. Birbirinin ayna yansıması gibi iki farklı frekansın birbirini yok edeceği bilginden yola çıkan Mora Terapi ağrıya neden olan sorunu ortadan kaldırarak ağrının kesilmesini sağlıyor.

Minimum 6 seansta sonuç veren Mora ağrı tedavisi, insan vücuduna bütünsel yaklaşarak sorunu meridyen mantığı ile çözmeyi hedefliyor. İnsan vücudundan geçtiği varsayılan dikey çizgilerin yani meridyenlerin aynı doğrultudaki organlar ile bağlantısı olduğu ve bu bağlantılara ulaşarak tedavi etme yöntemi olan meridyen tedavisinde; diz ağrısı aslında aynı meridyen üzerinde yer alan midedeki soruna işaret ediyor olabilir. Bütünsel tıp olarak nitelendirdiğimiz Mora Terapinin her seansı kişiye özel uygulanıyor. Yan etkisi olmayan yani kişinin şikayetçi olduğu sorunu ortadan kaldırırken başka bir soruna yol açmayan terapi öncesi bol bol su içmek gerekiyor. Mora Terapi, vücuttaki suyla aktif hale gelen elektromanyetik frekanslar ile hücreleri eski sağlıklı haline geri döndürür. Mora ağrı terapisi esnasında rahatlama hali ve mevcut şikayetlerde azalma gözlemlenir. İlerleyen tedavi seansları sırasında nadir de olsa ağrıda artış, ağrı bölgesinde hafif karıncalanma hissedilir. Bunlar tedavinin başarılı bir şekilde devam ettiğine, o bölgenin iyileştiğine işarettir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder