20 Mart 2016 Pazar

İnsanlığın azılı düşmanından Mora Terapi ile kurtulun


18. yüzyıl'da Amerika Kıtası’ndan İspanya yoluyla Avrupa'ya geldiği tahmin edilen sigara, hala insanlık için en zararlı bağımlılıklardan biri olmayı sürdürüyor. İnsanlarda hem fiziksel hem de psikolojik bağımlılık oluşturan sigara ne yazık ki kolay arınabilinen bir madde değildir. Sigara kullanımı kanser başta olmak üzere, kalp, diyabet, kronik solunum yolu gibi bulaşıcı olmayan hastalıklara neden olmasıyla halk sağlığı üzerinde ciddi bir tehlike yaratıyor.

Sigara için kişilerin genel algısı “İstediğim zaman bırakırım”,”Bağımlısı değilim” olsa da; sigarayı bırakmak için kullanılan çeşitli yöntemler ve sayısız denemeler çoğu zaman başarısızlıkla sonuçlanıyor. Fiziksel ve psikolojik olmak üzere iki yönlü bağımlılık teşkil eden sigarayı bırakmada etkili olan Mora Terapi yönteminde ise Nobel Ödüllü Kuantum Fiziğine dayanıyor. Biorezonans yöntemini kullanan Mora Terapinin herhangi bir yan etkisinin olmadığı 30 yılı aşkın bir süre önce kanıtlandı. Mora Terapi, hastalığın belirtilerini değil hastalığı temel alarak, kökten bir tedavi sağlıyor.

Mora Terapi, biorezonans ile hastalıklara ve bağımlılıklara neden olan yabancı frekansların vücudumuzdan atılmasını sağlıyor. Vücudumuzdaki doku ve sistemler arasındaki iletişimin elektromanyetik frekanslar yardımıyla gerçekleşmesini kullanarak hücrelerin bilgi alışverişini eski, düzenli ve sağlıklı haline döndürüyor. Sigara bağımlılığının fiziksel ve psikolojik boyutlarına etki eden Mora Terapi sigara bırakma tedavisi; maddenin kimyasal özelliğini değil, bu maddenin yaydığı kendine özel frekansın bilgisini değiştirmek şeklinde gerçekleşiyor. Bağımlılık yapan tütünün frekans yapısı özel bir teknolojik yöntemle ters çevrilerek bu bilgi tekrar vücuda aktarılıyor. Bu şekilde bağımlılık yaratan sigaranın bilgisi kişinin bedensel hafızasından silinmiş oluyor. Tedavide kullanılan özel frekanslar kişinin duyguları ile sigara arasında oluşan bağı da değiştiriyor ve sigara kullanan kişi hem fiziksel hem de psikolojik olarak sigaraya karşı isteksizlik duymaya başlıyor.


Mora Terapi'de geliştirilen yeni tedavi yöntemleri ile madde ile duygu arasındaki elektromanyetik bilgi bütünlüğü kırılır. Bunun sonunda kişinin duygusuyla madde arasındaki frekans bağı da koparılır. Bu şekilde kişi hiçbir boşluk ve sıkıntı duygusu yaşamadan kalıcı bir şekilde bağımlılıktan kurtulur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder