29 Mart 2016 Salı

EDT Sağlık biyofoton teknolojisini dünyaya tanıttı


Medikal sektörü 23. Kez Expomed Fuar’ı ile bir araya geldi. 44 ülkeden bin 200’ün üzerinde firmanın katıldığı fuarda EDT Sağlık, biyofoton teknolojisine sahip Bionic 880 ile ulusal ve uluslararası pek çok firmanın ilgi odağı oldu.

Medikal sektörünün buluşma noktası olan Expomed 24-27 Mart tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti. 87 ülkeden 36 bine ulaşan ziyaretçisi, 44 ülkeden bin 200’ün üzerinde firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla gerçekleşen Expomed’te EDT Sağlık, biyofoton teknolojisine sahip Bionic 880’i tanıttı.

Türkiye ve gelişmekte olan Avrasya bölgesindeki sağlık sektörünün karar vericileriyle tedarikçilerini tek çatı altında toplayan Expomed'e Biyofoton cihazı Bionic 880 ile katılan EDT Sağlık Genel Müdürü Dilşad Çelebi, fuara firma bazında çok geniş bir katılım olduğunu vurgulayarak, “Almanya, İtalya, İsveç başta olmak üzere pek çok Avrupa ülkesiyle birlikte Çin ve Kore gibi Asya ülkelerinin varlığı fuarın medikal sektörü açısından önemi arttırmıştır” dedi. Fuarın EDT Sağlık için verimli geçtiğini belirten Çelebi, “Doğru müşterilerle tanışma fırsatı elde ettik. Özellikle İstanbul dışından fuara gelen hastane, tıp merkezi ve muayenehane sahibi doktorlara 4 gün boyunca cihazlarımızı tanıttık. Fuar bizim için faydalı bir açılım oldu” diye konuştu.

Sağlık Bakanlığı yetkililerine de cihazlarını tanıtma ve demo yapma imkanı bulduklarını ifade eden Çelebi, “Biyofoton teknolojisine sahip cihazlarımız Bionic880, Transducer ve Health Scanner'ı ilk defa böylesine geniş katılımlı bir fuarda sektör buluşturduk. Fuar, biyofoton cihazlarının Türkiye’de yaygınlaşarak kullanılmasına olanak vermesi bakımından da önem taşıyor” dedi. Çelebi, ayrıca H. Bushkuhl GmbH firması Genel Direktörü Heinrich Bushkuhl’e de fuar boyunca kendilerine verdiği destek için teşekkür etti.

Bionic 880 nedir?
Işık olmadan hayatın mümkün olmadığından yola çıkan ünlü Biyofizikçi Med. Dr. F. Popp’un biyofoton teorisiyle biyofizikte çığır açmış bir çalışma ürünün olan Bionic 880, hormonların düzenlenmesi ve hücrelerin uyarımı için biyofotonların iyileştirici gücünden faydalanıyor. Bionic 880; hormonsal dengesizliğin düzenlenmesi, enfeksiyonlar, bağ dokusu, migren, egzama, sedef, boyun sırt ve bel ağrıları, bağımlılık, siyatik ağrıları, akne, uyku ve sindirim sistemi bozukluklarının tedavilerinde kullanılıyor.



1 yorum:

  1. paylaşım için teşekkürler, faydalı bilgiler içeriyor.
    sağlıklı günler dilerim herkese.

    YanıtlaSil