9 Mart 2016 Çarşamba

Bionic 880, medikal dünyasına tanıtılacak

Medikal sektörünün buluşma noktası olan Expomed 24-27 Mart tarihleri arasında kapılarının TÜYAP'ta açacak. EDT Sağlık, Türkiye ve gelişmekte olan Avrasya bölgesindeki sağlık sektörünün karar vericileri ile tedarikçilerini tek çatı altında toplayan lider fuar Expomed'e Biyofoton cihazlarıyla katılacak.
Biyofizikçi Med. Dr. F. Popp’un biyofoton teorisiyle biyofizikte çığır açmış bir çalışma ürünün olan Bionic 880, 3 akupunktur yolu üzerinden (iğne, elektro ve lazer) işlev görüyor. Tedavide iğneler yerine yumuşak ışıklar kullanan Bionic 880 biyofoton cihazı, mikrop transferini ve organ delinme risklerini ortadan kaldırarak bu yöntemlerle aynı sonuçlara ulaşmayı başardı.
Işık olmadan hayatın mümkün olmadığından yola çıkan Biyofizikçi Med. Dr. F. Popp’a göre vücut hücrelerimizde de ışık mevcuttur. Organlarda ve hücrelerde herhangi bir hasarın meydana gelmesinden önce hücre düzeyinde foton ışınların azaldığı bilgisi bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Bu tedavi yönteminde hücreler, biyofoton yani foton biçimindeki ışınların etkisiyle yenileniyor. Hormonların düzenlenmesi ve hücrelerin uyarımı için biyofotonların iyileştirici gücünden faydalanan Bionic 880’nin yaydığı biyofotonlar deri tarafından emilir ve vücut içerisine çoğalır ve düzensiz olarak yayılır. Yayılan bu biyofotonlar birbirinden farklı hormonları düzenlemek ve üretimini dengelemek adına sırasıyla sinir sistemi, omurilikten sonra beyne ulaşır. Bu yolla biyofotonlar, endorfin, seratonin ve kortizın gibi vücutta önem derecesi yüksek hormonları düzenleyebilmektedir.
Tüm dünyadan onlarca firmaya ve binlerce ziyaretçiye kapılarını TÜYAP’ta açacak olan Expomed’te tanıtılacak, Bionic 880’nin kilo verme, kronik ağrıları azaltma, vücutta rahatlama, kan dolaşımı ve sindirim sistemleri üzerinde olumlu etkileri gözlemlenmiştir. Bionic 880 biyofoton tedavisi vücutta hormonları olması gereken seviyede tutmaya yardımcıdır. Hırslanma sırasında vücut bölümlerinin bastırılmasıyla endorfin üretimini geri çeker. Stres durumunda adrenalin ve noradrenalin yanında kortizol de önemli rol oynar. Şok ve stres durumunda kortizol üretimi yükselir. Aynı zamanda biyofoton ışıklarının uyardığı vücutta kortizol seviyesini azalttığı gözlemlenmiştir.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder