9 Kasım 2018 Cuma

KASIM 2018 MORA NOVA YOĞUNLAŞTIRILMIŞ EĞİTİM


2018 Nisan ayında düzenlediğimiz Mora Terapi Yoğunlaştırılmış eğitimimizin 2. sini, 5-8 Kasım tarihleri arasında düzenledik.

Eğitimimiz; Almanya’daki üretici firmadan gelen değerli eğitmenlerimiz Nat. Dr. Nuno Ruivo ve Nat. Dr. Peter Mahr eşliğinde düzenlenmiş, cihazın temelleri ve ileri düzey kullanımından oluşan, eğitim sonunda 2 adet sertifika alabileceğiniz 4 günlük bir sertifika programıdır. Mora Türkiye Distribütörü olan firma Genel Müdürümüz Dilşad Çelebi tarafından düzenlenmiş ve yürütülmüştür.

Mora Nova Yoğunlaştırılmış Eğitimin amacı; Mora Terapi uygulamalarınızı güçlendirebilmesi, yeni endikasyonlar hakkında derin bilgiler edinebilmeniz, hastalıklara karşı çok yönlü yaklaşabilmenizi sağlamaktır. Aynı zamanda Almanyadaki üretici firmadan gelen eğitmenlere birebir sorularınızı iletebilmenizi ve yine eğitmenlerimizle pratikler yapabilmenizi sağlamaktadır.





Eğitimin 1. Bölümü Mora Terapinin Temelleri, konu başlığı altında günlük hasta muayenesinde kullanım, teşhis ve tedaviler, segment testler, temel elektrohomeopati, temel terapiler, akut ve kronik hastalara yaklaşım, temel regülasyon gibi birçok konuya değinilmiştir.



Eğitimin 2. Bölümü olan Mora Terapinin İleri Düzey Kullanımında ise; biorezonansın temelleri, uygun test ve terapi stratejilerinin geliştirilmesi, pratik ölçüm ve diagnostik egzersizleri, 8 Önemli ‘VOLL’ kanalı, EAP ölçümlerinin genişletilmesi, ilaç testleri, alerji hastalarına yaklaşım birçok önemli konuya değinilmiş, her konuda yapılan pratiklerle, teorik bilgiler pekiştirilmiştir.



Mora Terapi ve bütünsel tıbbın hastaya genel yaklaşımlarını, sunduğu çözümleri içeren sunumlar, örnek vaka çözümleri, test ve terapilerin uygulamalı anlatımları ve katılımcıların bire bir pratik yapma imkanlarıyla çok verimli geçen bir eğitim oldu.



Eğitmenlerimiz cihaz üzerinde uygulamalı anlatım yaptıktan sonra, tüm katılımcılar pratik yapma imkânı buldu.

Eğitimin son gününde Nat. Dr. Peter Mahr eşliğinde, diagnostik ve gerekli terapiler uygulamalı olarak gösterildi.



Her anlamda çok keyifli ve verimli bir eğitimdi. Eğitmenlerimize ve katılımcılarımıza çok teşekkür ederiz. Bir sonraki eğitimlerde görüşmek üzere…





    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder