18 Mayıs 2016 Çarşamba

Mora Terapi’nin radyasyona karşı koruyucu etkisi: Nova Protect

Teknolojinin hayatımızda vazgeçilemez bir konuma geldiğinden beri yeni bir tehlike ile karşı karşıya kaldık. Son yıllarda elektromanyetik kirlilikteki artışın sebebi olarak da bu söylenebilir. Evler, ofisler, fabrikalar, okullar neredeyse tüm yaşam alanları elektromanyetik kirlilik ile kuşatılmış durumda.
Bilgisayarlarla çevrilmiş iş yerleri, baş ucumuzdaki cep telefonları kritik ve kronik hastalıklarda büyük bir artış sebep oluyor.

Elektromanyetik kirlilik, çocuklarda öğrenme ve konsantrasyon bozukluğu, gençlerde kalp krizi ve çarpıntılar, beyni tahrip eden hastalıklar (Alzheimer ve Epilepsi gibi), baş ağrısı ve migren ağrıları, kronik halsizlik, huzursuzluk, uykusuzluk ve yorgunluk gibi sağlık problemlerine yol açıyor. Radyasyona maruz kalmış kişinin yakın çevresindeki radyasyon maruziyeti azaltıldıktan veya ortadan kaldırıldıktan kısa bir süre sonra rahatsızlık çok sıklıkla iyileşiyor veya aylar ya da yıllar boyunca sürmüş olan şikayetler ortadan kayboluyor.

Dalgaya benzer şekilde iletilen ve yeryüzünde vantilatör akımına benzer bir hareket mekanizmasına sahip elektromanyetik alanlar olan geopatojenik radyasyonlar ve güneş ışınlarına ilave olarak, elektromanyetik yüklü radyasyon parçacıklarına sahip kozmik ızgara olarak adlandırılan radyasyonların yol açtığı hastalıklara karşı Mora Nova Protect sizi radyasyona karşı korur ve sağlıklı bir şekilde yaşamınıza devam etmenizi sağlar.

 Nova Protect’in koruyucu mekanizması uzun yıllara dayalı bir araştırma ve geliştirme faaliyeti sonrasında, sizi ve çevrenizdekileri güvenilir şekilde elektromanyetik radyasyondan korur.

Temel amacı vücuttaki normal olmayan işleyişi normal ve sağlıklı haline getirmek olan Mora Terapi teknoljisine ait Nova Protect, spesifik bir elektrostatik alan meydana getirmek suretiyle insanların, hayvanların ve bitkilerin, radyasyonlu ortama rağmen sağlığını koruyabilmektedir. Nova Protect, duvarlar ve tavanlar ile kaplı 30 metre yarıçapındaki bir alan içerisinde etkilidir. Üretilen elektrostatik alan, epiderm içerisindeki su moleküllerini izin verilen alanla aynı seviyeye getirir.

Mora Nova Protect insan vücudu için zararsızdır çünkü bir elektrik akımı yaratmaz ve sadece ilk dermal tabaka üzerinde bir etkisi vardır. Bu mekanizma, bu radyasyonun vücudumuza nüfuz etmesine karşı güvenilir bir koruma sağlar. Buradaki koruma mekanizması hem suni radyasyon hem de doğal elektromanyetik radyasyon için geçerlidir. Nova Protect’teki su molekülleri manyetik bir kutba sahip olmadığından, dünyanın manyetik alanı gibi manyetik alanlar vücuda zorlanmadan girebilmektedir.

Radyasyona karşı diğer koruyucu tedbirlerin aksine Nova Protect, mevcut radyasyona karşı değil insanlar ve çevresindekiler (hayvanlar ve bitkiler) üzerinde etkilidir. Söz konusu bu yöntem ile yeryüzünün manyetik alanında bir ek kayma meydana gelmez.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder