29 Mayıs 2016 Pazar

PEMF ile toksinlerden arının!

Modern çağda teknolojinin gelişmesi hem yaşamımızı büyük katkılar sundu hem de bir o kadar götürüsü oldu. Günlük yaşam ve iş yaşamımızı yeniden yapılandıran gelişmeler yeni bir yaşam tarzı dizayn etti. Değişen tüm bu olgulara ayak uydurmak ya da uydurmaya çalışmak insanın vücudunda büyük yıkımlara yol açarken psikolojisinde de deformelere yol açtı.

Canlı veya cansız tüm maddelerin ise zayıf ya da güçlü manyetik alanlarının olmasını tüm bu deforme yaşanan süreçlerde avantaj olarak kullanmak isteyen Japon bilim insanı Dr. Kyochi Nakagawa manyetik etkinin insan bedeni üzerindeki etkisini gözlemleyen ve elektro-manyetik alan ve hücre ilişkisi üzerindeki çalışmalara yeni bir boyut kazandırdı. Dr. Kyochi Nakagawa’ya göre insan bedeninin düzgün ve sağlıklı şekilde gelişimi için manyetik alan önemlidir. Hücrelerin vücutta enerji transferini düzenleyebilmek ve manupüle edebilmek için sıradan madeni mıknatısların yetersizliğinin anlaşılmasının ardından, daha güçlü ve kontrol edilebilir bir manyetik alanın varlığına ihtiyaç duyuldu.

Dr. Kyochi Nakagawa’ın bu tezinden yola çıkarak, bedende hücreler arası ilişkiyi düzenlemek ve enerji transferini hızlandırmak amacıyla üretilen PEMF (Pulsed Electro Magnetic Frequency) cihazı, vücuttaki toksinleri ve yabancı maddeleri hücre duvarından dışarı atar. 40’a yakın sağlık sorununda kullanılan PMEF cihazı vücudumuzun bir hücre fabrikası gibi çalıştığını varsayarak buna uygun bir işleyiş modeli yaratmıştır. Gün geçtikçe vücudumuzda biriken toksinler hücrelerin geçiş yollarını yavaş yavaş tıkayarak hücreler arası bu enerji alışverişini yavaşlatır. Hücrelerin rejenerasyonu ve restorasyonunda bu yolları temizlemek için PEMF cihazları kullanılır.

Nasıl çalışır?

PEMF cihazı, belirli aralıklarla hafif bir şiddet ile hücreleri sarsarak birikmiş olan toksinleri ve yabancı maddeleri hücre duvarından dışarı atar. Vücudun enerji alışverişinin sağlık yapılmasına olanak sağlayan bu işlem öylesine etkili ve hızlıdır ki hücreler gözle görülür bir şekilde daha hızlı iyileşmeye ve sağlıklı hale gelmeye başlar. Tedavi esnasından sorun yaşanan bölgeye sarılan manyetik bobinler şekil alabilir bir yapısıyla kullanım kolaylığı sağlar. Bobinlerden gelen manyetik alanı vücudun her bölgesinde verimli olarak kullanılabilir.

PEMF cihazı kullanıldığı tedaviler

Kanserli hücrelerin geriletilmesinde
Alzheimer hastalarında
Sporcu yaralanmaları
Amyotrofik Lateral Skleroz (ALS hastaları)
Bilek burkulmaları
Arthritis (Eklem iltahabı)
Blepharitis (Göz kapağı enfeksiyonu)
Kemik kırıkları
Kronik bronşit
Kalp rahatsızlıkları
Kronik venöz yetmezlik
Diş sorunları
Depresyon
Dermatisis (Egzema)
Diyabet
Gırtlak hastalıkları
Erb-duchenne felci
Çikolata kisti
Epilepsi (Sara hastalığı)
Multiple Skleroz
Kas yırtılmaları
Boyun tutulması
Sinir hücresi hasarları
Parkinson hastalığı
Seksüel rahatsızlıklar
Uyku bozuklukları
İnme (Felç)
Tüberküloz
Ülser
Üriner problemler
Yara iyileştirme
Oksijen salınımını arttırır.
Detoksifikasyonu genişletir.
Besin salınımını ve ATP üretimini tüm hücreler için arttırır.
Yaralı yada iltihaplı hücrelerin yenilenmesini hızlandırır.
Kemik yoğunluğunu arttırıp, acıyı azaltır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder