29 Nisan 2016 Cuma

Health Scanner ile vücudunuzun sesine kulak verin!


44 ülkeden bin 200’ün üzerinde firmanın katıldığı Expomed’de medikal sektörüne sunulan Bionic Health Scanner 1 dakikada mini bir check-up sunuyor diyebiliriz. Kişinin sağlık durumu hakkında anlık ve sistematik olarak ölçüm yapan cihaz 40’a yakın başlıkta yüzlerce değer ölçebilen bir yapıya sahip. Fuarda EDT Sağlık’ın ilgi gören cihazlarından biri olan Health Scanner, kısa zaman içinde size vücudunuzun sesini aktarıyor.

Yenilikçi teknolojiye sahip ve en son kuantum tıbbi bulgularına dayanan Bionic Health Scanner, hücre ve organların manyetik dalgalarını nano ve mikro - Gauss aralığında ölçerek aminoasitlerden ağır metallere ve minerallere kadar yüzlerce değeri ölçüyor. Saniyeler içinde ölçülen bu spesifik değerler, binlerce insan üzerinde ölçüm yapılarak doğrulanmış olan kişilerin normal değerleriyle karşılaştırılmalı olarak veriliyor. Health Scanner, ölçülen değerlerde olması gereken ve var olan verileri belirtir. Ölçülen bu spesifik değerler, binlerce insan üzerinde ölçüm yapılarak doğrulanmış olan kişi normal değerleriyle karşılaştırmalı olarak veriliyor.

Kişi bilgilerinin normal değerler üzerinden gösterdiği sapmalar veya dengesizlikler özel bir yazılım tarafından görüntülenerek tanı ve tedavi için birçok veriyi öğrenmemize olanak sağlar. Bionic Health Scanner ile bulunan tüm çözümsel sonuçlar hastanın sağlığı için birer ipucu değeri taşır. Klinikte tanı yerine geçmeyen fakat yeniden yapılan testleri önemli ölçüde destekleyen önemli ipuçları sunan Health Scanner, tamamlayıcı ve bütünsel tıp tedavilerinde yol göstericidir.

Ana cihaza bağlı bir el sensörünü ile vücudunuzdaki göz altı morluklarından hangi vitamine ihtiyacınız olduğuna kadar geniş bir zeminde tarama yapan cihaz, vücudunuzun uyarı verdiği alanlarda sizin doğru yönlendirmiş olur. Jinekolojik değerlerinizde anormal bir veri ortaya çıktıysa jinekoloğunuza danışmanız yersiz olmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder