22 Nisan 2016 Cuma

Alerjiye karşı Mora Terapi

Kış mevsiminin ardından baharın gelmesiyle birlikte hava ısınmaya, doğa canlanmaya başlıyor. Ağaçlar çiçekleniyor, çimenler yemyeşil oluyor, çiçekler açıyor, kuşlar ötüyor ve dışarıda bulunmak içerde bulunmaktan çok daha eğlenceli bir hal alıyor.  Baharla birlikte insanda da doğada olduğu gibi canlanma, güzel duygularda artma ve mutluluk hissi yeşeriyor.

Hepimizin içini kıpır kıpır ettiren, neşeli ve hareketli olmamızı sağlayan bahar ayları ne yazık ki alerjisi olanlar için bir işkenceye dönüşebiliyor. Bahar alerjisine yol açan polenler kimi kişilerde alerjik reaksiyonlara sebep oluyor. Burun akıntısı, göz akıntısı ve hapşırığı bahar alerjisinin en temel belirtileri olarak sıralayabiliriz. Ayrıca yüz bölgesinde doluluk hissi, sinüs ağrısı, göz altlarında şişme, morluk ve koku ile tat duyularında azalma gibi yakınmalar da görülebiliyor. Bahar alerjisi, genellikle bahar aylarında sıcaklığını dengesiz olmasından sıklıkla yakalanılan soğuk algınlığı ile karıştırılsa da; soğuk algınlığı kısa süre de geçerken bahar alerjisi uzun sürüyor.

Temelde vücuttaki normal olmayan işleyişi normal ve sağlıklı haline getirmek olan Mora Terapi alerji tedavisinden başarılı sonuçlar elde edilir. Klasik tıpta alerji çoğu zaman kesin tedavisi mümkün olmayan bir durumdur. Hastaya alerjisine neden olan durumlardan uzak durulması tavsiye edilerek, ilaçlarla alerjik durumu baskı altına alınmaya çalışılıyor. Tamamlayıcı tıp yöntemi Mora Terapi cihazları ise alerjiyi reaksiyonlara neden olan sebep yerin sonuç olarak algılar ve alerjiye neden olan asıl sebebi bulup onu ortadan kaldırmaya yöneliyor.

Mora  Terapi alerji tedavisinde hastanın vücudundaki alerjiye neden olan maddeyle birlikte ağır metal yükü ve elektromanyetik yük gibi diğer toksik yükler de temizleniyor. Seansların ardından hastanın vücudunda birikmiş alerjen yük temizlenmiş oluyor ve hastanın vücudu kalıcı bir şekilde, doğal, sağlıklı durumuna geri dönüyor. Herhangi bir yan etkisi olmayan, hastalıktan önce vücutta olmamış olumsuz bir belirti ortaya çıkartmayan Mora Terapi alerji tedavisiyle hastalarının psikolojik durumunda da olumlu değişim göze çarpıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder