25 Ocak 2019 Cuma

MORA PSYCHOBIOPHONIC SES TERAPİLERİ


Mora Nova Cihazı

MORA terapinin mucitlerinden olan Dr. Morell, yetmişli yılların ortalarında damadı Elektronik Mühendisi Eric Rasche ile birlikte, vücudun kendi rezonanslarını kaydedebilen, analiz edebilen, düzeltebilen ve ardından düzenlenmiş salınımları insan vücuduna geri verebilen bir cihaz geliştirmiştir. Bu, klasik Biorezonans metodunun doğuşudur.

Homeopati olarak bilinen ve tüm dünyada hızlı şekilde yayılan bir tamamlayıcı tıp yönteminin, geleneksel Çin tıbbının temel önermeleriyle harmanlanması ve bu bilginin yüksek teknolojiyle birleştirilmesi MORA Terapi’yi yaratmıştır.

Mora NOVA cihazı, Dr. Franz Morell ve Erich Rasche’nin geliştirdiği orijinal biorezonans tedavilerinin hem cihaz hem de yazılım olarak en gelişmiş ve güncel teknoloji kullanılarak üretilmiş, son ve yenilikçi versiyonudur. Mora NOVA dünyada, Bioerzonans cihazları içinde gelişmiş teknoloji uygulamaları, kullanım kolaylığı ve yüksek etkinliği ile bilinmektedir.


Mora Nova Psychobiophonic Ses Terapisi Modülü


Mora Nova cihazı, doktorların teşhis ve tedavide kolaylıkla kullanabileceği ve alanlarında fark yaratmalarını sağlayabilecek birçok modül bulundurmaktadır. Bu modüller gerek sadece tedavi amaçlı gerekse yapılacak tedavilere destek terapi amaçlı kullanılabilmektedir. Mora Nova, içerisindeki çeşitli modüller ve test kitleri sayesinde birçok endikasyonda çalışabilmek için doktorlarımıza ışık tutmaktadır.

Endikasyon yelpazesi oldukça geniş modüllerimizden birisi de Mora Nova Psychobiophonie’dir. Bu modül de 5 Element modülü gibi müziğin terapi gücünden yardım almaktadır. Ancak onu müzik terapilerinden ayıran en önemli özelliği aynı zamanda vücuttaki frekansları düzenlemesidir. El ve ayaklardan cihaza bağlı olan danışanın, seçilen endikasyon çerçevesinde hem vücudundaki doğru olmayan frekanslar teşhis edilerek düzenlenir hem de yine seçilen endikasyona özel ses terapilerinden destek alınmaktadır.

Mora Nova Psychobiophonie modülü, anksiyete ve OKB gibi psikolojik rahatsızlıkları, kalp, karaciğer, sinir sistemi rahatsızlıkları, egzama, dermatit gibi deri problemleri ve sindirim sisteminde meydana gelebilecek akut ve kronik rahatsızlıklarda tedavi etme veya tedaviyi destekleme imkânı sunmaktadır. Aynı zamanda uçak korkusu gibi fobileri olanlarda, jet lag olanlarda da zararlı etkileri ortadan kaldırabilmek için kullanılabilmektedir.

Mora Nova Psychobiophonie modülü, hormon dengesizliklerinde, menapozun istenmeyen etkilerini ortadan kaldırmada, ağrılı menstrual dönem geçiren kadınlarda da tercih edilmektedir. Hipertansiyon, diyabet, alerji, otizm, gıda bağımlılıkları, obezite, uyku bozuklukları, çeşitli akut veya kronik enfeksiyonel hastalıklar gibi birçok alanda destek terapisi olarak fark yaratmaktadır.

Psychobiophonie, programlı olarak en az 6-8 seans uygulandığında danışanlar üzerinde gözle görülebilir düzelmeler sağlamaktadır. Gerek tedavi olarak gerekse yapılan tedavilere destek terapi olarak bu modüle yer vermekte fayda var. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder