28 Aralık 2016 Çarşamba

Health Scanner ile 1 dakikada mini check-up


Hastalık belirtilerini ortadan kaldırmaya değil de hastalığa neden olan sağlık sorunlarını ortadan kaldırmaya yönelen bütünsel tıbba olan ilgili her geçen gün artıyor. İyileşmenin bir bütün olarak ele alındığı bütünsel tıpta kişinin beden, ruh ve zihin sağlığını dengede tutmak oldukça önemli. Sağlığı olduğu gibi insanı da çevresiyle bir bütün olarak ele alan bütünsel tıp, kişinin sağlığı üzerinde çevre ilişkilerini ve yaşam tarzını da değer veriyor.

Mora Terapi cihazları, hastayı eğitmek ve hastalığa neden olan sorunu ortadan kaldırmak üzerine kurulu felsefesiyle bütünsel tıbbın Türkiye’de öne çıkan uygulayıcısı. Vücudumuzdaki doku ve sistemler arasındaki iletişimin elektromanyetik frekanslar yardımıyla gerçekleştiğinden yola çıkarak icat edilen Mora Terapi cihazları, iki eş elektriksel sinyalin birbirini seçmesi ve ilişkiye geçmesidir. Biorezonans metodunun başlangıcı olarak kabul edilen Mora Terapi cihazları gelişen teknolojinin de katkısıyla geliştirilerek pek çok farklı sağlık sorununun tedavisi için kullanılmaktadır.
Mora Terapi kendi markası altındaki cihazlarından sonra Health Scanner ve Biofoton cihazlarını da Türk doktor ve hastalarıyla buluşturarak bütünsel tıp alanında hizmetlerine yenisi ekledi. En son kuantum tıbbı bilgilerine dayanarak aminoasitlerden ağır metallere ve minerallere kadar yüzlerce değeri saniyeler içinde ölçen Bionic Health Scanner’e artık Mora Terapi merkezlerinde ulaşmanız mümkün.
Ana cihaza bağlı bir el sensörünün avuç içinde 1 dakika tutulmasıyla kalp ritmi, böbrek fonksiyonu, karaciğer fonksiyonu, kemik hastalıkları, vücut toksinleri, beyin sinirleri, ağır metaller, aminoasitler, vitamin, mineral, eser, element, cilt, göz, prostat, jinekoloji ve göğüs gibi 40’a yakın alandaki sağlık analizi saniyeler içinde ölçülüyor. Hücre ve organların manyetik dalgalarını nano ve mikro - Gauss aralığında ölçerek yüzlerce değeri doğru bir şekilde gösteren Bionic Health Scanner mini bir check-up sunuyor. 40’a yakın spesifik sağlık analizini olması gereken normal değerler ile birlikte veren Bionic Health Scanner, kişiye değerlerini normal değerleri ile karşılaştırma imkanı sağlıyor.
Bionic Health Scanner’in özel yazılımı, kişinin değerlerinin normal değerlerinin üzerinde seyretmesi halinde hastalığın tanı ve tedavisi için yol gösterici konumundadır. Bionic Health Scanner geleneksel, tamamlayıcı ve bütünsel tıp tedavilerindeki her bir parametre için ipuçları vermektedir. Hücre ve organların manyetik dalgalarını nano ve mikro-Gauss aralığında ölçerek değerlendirme yapan Bionic Health Scanner ile bulunan tüm çözümsel sonuçlar hastanın sağlığı için birer ipucu değeri taşır.

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder