20 Ekim 2016 Perşembe

Mora Terapi ile sebebi bilinmeyen hastalık kalmasın


Bir hastalığa sahip olmaktan daha can sıkıcı bir durum varsa o da hastalığın nedeninin bir türlü bulunamamasıdır. Birçok test ve tetkikten sonra da nedeni bilinmeyen hastalıklarda doğru tedavinin uygulanması zaman alırken iyileşme sürecide gecikir. İyileşme sürecinin gecikmesi bir yana çoğu zaman yanlış teşhisler sonucu uygulanan yanlış tedaviler kişilerde yeni sağlık sorunlarına yol açmaktadır.

Sağlık anlayışı hastalık belirtilerini ortadan kaldıracak tedavilerden ziyade, hastalıklara neden olan sorunu ortadan kaldırmaya yönelik olan bütünsel tıp yöntemi Mora Terapi, vücuttaki iki eş elektriksel sinyalin birbirini seçmesi ve ilişkiye geçmesi olarak tanımlanabilir.İsmini tekniğinin yaratıcısı Dr. Franz MOrell ve Eric RAsche'nin soyadlarının baş harflerinden alan Mora Terapi, 1977 yılından itibaren özellikle Almanya’da biorezonans metodunun başlangıcı olarak kabul edilir.

Teknolojini ilerlemesi ve keşfedilen yeni buluşlarla geliştirilen Mora Terapi Nova cihazları Cornellisen Sistem Teşhis Test Kiti ile sebebi anlaşılamayan hastalıkların gerçek sebebine ulaşmak ve doğru tedavi uygulamak artık mümkün. Hastanın tüm vücut sistemini tarayıp asıl sorunun ne olduğunu ortaya çıkaran Cornellisen Sistem Teşhis Test Kiti, Mora Nova cihazları üzerinde tüm dünyada en çok kullanılan Test Kitlerinden biridir.

Çok az kablosunun olmasıyla pratik kullanım özelliğine sahip olan Mora Terapi Nova cihazları, Ultraviyole manyetik elektrotu sayesinde lokal uygulamalarda terapilerde yüksek etkinlik ve kullanım kolaylığı sağlar.Tedavi sırasında, hastanın akut ve kronik durumu otomatik olarak seçen Cornellisen Sistem Teşhis Test Kiti, frekans aralığı açısından, Mora SP’den ve diğer biorezonans cihazlarından farklı ve etkindir. Bu etki, tüm uygulamalarda yüksek tedavi başarısı getirir.Vücutta genel olarak yük oluşturan maddelerin tespitinde kullanılan Mora Terapi Nova cihazları, yüklerin vücuttan boşaltılmasına yönelik tedavilerle kişileri sağlıklı bir yaşama kavuşturur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder