29 Ocak 2016 Cuma

Çocuğunuzun duygu durumunu Bach Çiçekleriyle düzeltebilirsiniz


Çocukların korkuları ve öfkeli halleri anne ve babaları endişelenmelerine yol açarak kendilerini kötü hissetmelerine neden oluyor. Her annen baba çocuğunu bu durumlardan uzaklaştırmak, sakin ve huzurlu bir hayat sürdürmesi için çaba harcıyor. Bu durumlar yaklaşan tehlikeye nedeniyle kişide kaçma isteği uyandıran korku, nesne ve durumlara karşı anlamsız ve sürekli korku olan fobi ve öfke kontrol becerisinin düşük olduğu çocuklarda daha sık görülüyor.

Kötü çocukluk çağı yaşantıları, aile içi şiddet, ailede şiddetli geçimsizlik ve kavgalar çocuğun saldırganlaşmasına ve beyninin öfkeyi makul gösterir tarzda şekillenmesine sebep oluyor. Enerjileri fazla gelen okul öncesi dönemdeki birçok çocuk sinirlendiğinde, kızdığında ya da yerinde duramayacak kadar enerji dolu olduğunda etrafındaki kişilerle ya da nesnelerle şiddeti kullanarak iletişim kurmayı deniyorlar.

Çocuklardaki fobik korku, sinirlilik ve agresif hal genellikle bir travma sonrası oluşur. Alınan rol modellerinin (Anne, baba, kardeş, öğretmen vs) uygun davranışlar sergilememesi de çocukların yaşadığı bu olumsuz duygu durumlarına sebep olur. 38 farklı çiçek kürünün tanımlanmış 38 duygu durumu için kullanıldığı Mora Terapi Bach Çiçekleri Terapisi; çocuklardaki fobik korku, sinirlilik ve agresyon halinin ortadan kaldırılmasını sağlıyor.

Ünlü tıp doktoru İngiliz Dr. Edward Bach’in çiçeklerin iyileştirici özellikleri üzerine yaptığı çalışmalar sonucu geliştirilen Bach Çiçekleri Terapisi’nin duygu durumlarının düzeltmede oldukça etkili. Elektronik frekans bilgisinin kullanılmasıyla doğal ve yan etkisiz olarak gerçekleşen terapi sonrası çocuklardaki söz konusu korkuların ortadan kalktığı gözlemlenmektedir. Çocuğun enerji alanındaki korkuya, sinirliliğe ya da agresif olmaya yol açan duygu tıkanıklıklarını açan Mora Terapi Bach Çiçekleri Terapisi, söz konusu durumlara yol açan frekansları temizliyor. Enerji durumunda dengelenme sağlayarak çocuklarda kayda değer sakin ve mutlu bir hal sağlar.

Çocukluk döneminde edinilen alışkanlıkların ve davranışların hayatımıza yön verdiğinin bilincinde olan anne babalar herhangi bir yan etkisi bulunmayan ve doğal yollarla gerçekleşen Mora Terapi Bach Çiçekleri Terapisi ile çocuklarına sakin ve huzurlu bir gelecek sunuyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder