9 Ocak 2014 Perşembe

Mora Terapi Bursa'da 5 Yaşında


Bursa'daki yetkili merkezlerimizden MORABURSA, Dr. Sema Karadağ ve ekibinin güler yüzlü, özverili, destekleyici hizmetiyle 5 yılda üç binden fazla kişinin sigaradan kurtulmasını sağladı.

MORA TERAPİ konusunda dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden Dr. Sema Karadağ, sigara bıraktırma konusunda Dünya Sağlık Örgütünün önerdiği sigara bıraktırma yöntemlerini uygularken, MORA TERAPİ desteği ile başarısını her geçen gün artırıyor.

Sigara bıraktırma tedavisinin yanı sıra kilo kontrolünde ve duydu durum bozuklukları destek tedavilerinde de MORA TERAPİ ile hastalarına hizmet veriyor.

Türkiye’de Super Tuning dengeleme sistemini ilk uygulayan merkezlerden biri olan MORABURSA, modern tıp teknolojisiyle, kansız, ağrısız, radyasyonsuz, tüm vücut sağlık taraması yaparak, vücutta dolaşım ve sinir sisteminin oluşturduğu sağlıklı enerji akımlarını inceleyip, enerji blokajı olan, yani sağlıklı çalışmayan yerleri tespit ederek, enerji dengelemesi de yapıyor.



Necati Biçen sigarayı bırakmasının 1.yılını
MORABURSA'da kutladı.














Şemsettin Duman sigarayı bıraktıktan 8 ay sonra, bir arkadaşını terapiye getirdiğinde MORABURSA hatıra defterine yazdığı yazı...


2020 yılından itibaren Bursa - Nilüfer ilçesinde
MEDICA MORA MERKEZİ faaliyet göstermekte. 

MEDICA MORA MERKEZİ İletişim Bilgileri,

Adres: Özlüce Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı 163. (280) Sk. Öndül Elite Office İş Merkezi Nilüfer-Bursa

Klinik Yetkilisi Emre KIZILATEŞ: 0530 016 64 14




1 yorum: