30 Ocak 2014 Perşembe

Kocaeli Özel Hayat Tıp Merkezi


Özel Hayat Tıp Merkezi olarak 2007 Ocak ayından itibaren Mora Terapi hizmeti sunmaktayız. Kocaeli'nde ilk ve uzun yılladır Mora Terapi hizmeti veren bir sağlık kurumuyuz. Bu güne kadar binlerce kişiye Mora Terapi seansları uyguladık.Geri dönüşler o kadar güzel ki, bizi gururlandırıyor. Mora Terapi'nin madde bağımlılığındaki başarısı nedeniyle kendimize güveniyoruz ve gelen hastalara çok net cevaplar verebiliyoruz.
Tedaviye gelenler beni sırdaş olarak görüyor. Seanslara geldiklerinde dertlerini paylaşıyorlar yaşadıklarını, hastalıklarını anlatıyorlar. Kendinizi karşınızdaki kişinin yerine koyarak onun duygularını ve düşüncelerini doğru anlamak, empati kurmak çok önemli. Motive etmek gerekiyor. Uzun zamandır Mora Terapi seanslarını uyguladığımız için de artık kişilerin mimiklerinden ,konuşmasından, kullandığı kelimelerden durumunu anlayabiliyorum.Tedaviden sonra bile ziyaretime gelenler, teşekkür etmek için arayanlar oluyor. Onlar kadar mutlu oluyorum. Kişileri sigara bağımlılığından kurtarmak tarifi olmayan bir duygu.

Öncelikle bu bir tedavi süreci. Özenli olmak ve kişiye özel olmak gerekiyor. Kişiye özel seanslar uygulanmalı. Tek seansla sigarayı bırakan kişiler çoğunlukta ama eğer kişinin destek seansa ihtiyacı varsa mutlaka vakit kaybetmeden kişiye uygun olan seans yapılmalı. Bu süreçte kişinin de bize zaman ayırması, uyması, gerekenlerini yerine getirmesi çok önemli. Tedaviden sonra kullandığımız çip, damla ve sarı kantaron tableti de fayda sağlıyor. Birçok kişi damlaya ve sarı kantaron takviyesine bile hiç gerek duymadığını, kullanmadığını dile getiriyor.
Sigarayı bırakmak imkansız değil.Yeter ki kişi bunu istesin ve karar versin. Sonrasında Mora Terapi de süreci kolaylaştırıyor. Kendini ve çevresindekileri üzmeden, yıpratmadan kolay bir şekilde sigarayı bırakmasını sağlıyor.
Kişiler tedirgin olabilir "acaba bırakabilecek miyim, bana fayda sağlayacak mı" gibi tereddütlerin olması çok doğal. Oysa Mora Terapi sonrasında itirafta bulunan, keşke daha önce gelseydim, diyen bir çok kişi olduğunu söylemeliyim. Bir çok kişi tavsiye üzerine bize ulaşıyor.
Özel Hayat Tıp Merkezi olarak Mora Terapi ailesinin bir üyesi olmaktan ve hastalarımıza bu hizmeti sunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.

Herkese sigarasız sağlıklı günler.

Gamze Çalışkan
Mora Terapi Uzmanı

1 yorum: