1 Kasım 2013 Cuma

Kurtuluyorum.Com


Tüm Mora Terapi uygulamaları adına bir referans ve bilgi noktası olan www.kurtuluyorum.com’da Mora Terapi doktorlarının anlatımları ve hasta yorumları bir arada.
2006 yılından bu yana hizmet veren Mora Türkiye Yetkili merkezlerinde yaklaşık 100 bin hasta aldığı Mora Terapi seanslarıyla sigarayı bıraktı; zararlı gıdalardan, toksik maddelerden, alerjilerinden, ağrılarından, ruhsal sıkıntılarından kurtuldu!
Sigaradan kurtulanların ömrü Mora Terapi ile uzadı. Bu hastaların sigaraya bağlı hastalıkları yaşama ihtimalleri düştü. Mora Terapi ile alkol bağımlılığından kurtulanlar artık daha mutlu. Fazla kilolarından kurtulanlar daha iyi hissediyor. Alerjilerinden kurtulanlar artık yaşamlarında daha rahat. Ağrılarından kurtulanlar artık daha keyifli. Streslerinden kurtulanlar artık daha huzurlu.

İşte şimdi bu deneyimler Mora Türkiye’nin Kurtuluyorum.com sayfalarına ete kemiğe bürünüyor. Bizzat Mora Terapi tecrübesi sahipleri deneyimlerini videolarla kurtuluyorum.com sayfalarında paylaşıyorlar. Aynı zamanda, Türkiye’nin 20 ilindeki Mora Terapi doktorları Kurtuluyorum.com sayfalarında Mora Terapi uygulamalarının süreçlerini aktarıyor.
Kurtuluyorum.com sayfalarında site ziyaretçileri Mora Terapi ile Sigaradan, Alkolden, Kilolardan, Alerjilerden, Ağrılardan ve Stresten Kurtuluyorum sayfalarıyla bilgilenip, ilgili doktor ve hasta videolarını izleyebiliyorlar.
Mora Terapi endikasyon uygulamaları için referans web sitesi olma özelliği ile Kurtuluyorum.com; hastaların sıkça dile getirdiği soruları detaylarıyla aktarıyor ve dileyen hastaların kendi yorum videolarını siteye bırakma özelliğini de kullanıcısına sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder