10 Temmuz 2016 Pazar

Mora Terapi ile alerjisiz, sağlıklı bir yaşam mümkün!

Alerji, en yalın haliyle vücudumuzun aslında zararlı olmayan bazı maddelere gösterdiği aşırı reaksiyon olarak tanımlanabilir. Alerjen adı verilen normalde zararlı olmayan maddeler karşı bağışıklık sisteminin verdiği aşırı tepki kişinin günlük hayatını çok ciddi bir şekilde sekteye uğratabilir. Halk arasında da yaygın olarak bilinen ve en sık olarak karşılaşılan alerjiler olarak; ev tozu, polen, evcil hayvanların tüyleri, bazı gıda maddeleri, ağır metaller, ilaç alerjilerini sayabiliriz. Alerjik hastalıklar genellikle üst ya da alt solunum yollarını, göz, deri ve sindirim sistemi etkiler. Sadece bir organ sisteminin hastalığı olmayan alerjiler bir bütün içerisinde değerlendirilmelidir.

Alerjik hastalıkların çocukluk çağında daha sık görülmesiyle birlikte ilk başlangıç her yaşta olabiliyor. Alerjik hastalıklar çoğunlukla kalıtsal yolla kişiye aktarılır. Kişi bir maddeye karşı alerjik reaksiyon gösteriyorsa farklı bir maddeye de reaksiyon gösterme olasılığı yüksektir. Alerjik hastalıkların, çocuklarda görülme sıklığının her geçen gün arttığı bir dönemde çocuk alerjisine de tıpkı yetişkin alerjisi gibi bir bütün olarak yaklaşan Mora Terapi alerji tedavisi, herhangi bir yan etkiye yol açmadan vücuttaki alerjen yükünü temizliyor.


Alerjik hastalıklardaki yüksek artış

2011 yılında İstanbul’da gerçekleşen Avrupa Alerji ve Klinik İmmünoloji Akademisinin 30’uncu yıllık kongresi’nde konuşan Berlin Charite Tıp Üniversitesi alerji uzmanı Prof. Dr. Paola Matricardi, Türkiye’de yapılan bir araştırmaya göre, 4 çocuktan birinin alerjik hastalığa sahip olduğunu belirterek çocuklarda alerjik hastalıkların sanıldığından daha yaygın olduğuna vurgu yaptı. Aynı şekilde 2011 yılında yapılan bir araştırmaya göre Türkiye’deki alerjik hastalıklar toplumun  yüzde 20'sinden fazlasını etkiliyor ve kronik hastalıklar içerisinde ilk sıralarda yer alıyor. Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Koray Harmancı ise 2013 yılında yaptığı açıklamada “Bundan 15-20 yıl önce çocuklardaki alerjik astım sıklığı yüzde 2-3 iken günümüzde bazı bölgelerde yüzde 15'lere kadar yükseldi” sözleriyle alerjik hastalıklardaki artışa dikkat çekmişti.

Alerjik şikayetleri olan çocukların mutlaka bir çocuk alerji uzmanı tarafından değerlendirildikten sonra tedavisine başlanan Mora Terapi alerji tedavisi, 5-7 seanslık standart işlemlerle %75- 80’in üzerinde başarı sağlanıyor. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Mustafa Çalık, alerji tedavisi için ilk yapılması gerekenin alerjiye neden olan etkenin bulunup, kişiden uzaklaştırılması gerektiğini belirterek, “Bütünsel tıp yöntemi olan Mora Terapi ile alerji tedavi konusunda yaptığım çalışmalarla özellikle çocuk veya genç, astımlı ya da alerjik hastalarda (7-35 yaş arası), 5-7 seanslık standart alerji tedavisi %75- 80’in üzerinde olumlu sonuçlar elde ediyoruz. Hastaların semptomları ya tamamen ortadan kalkıyor ya da antialerjik, antiastmatik ilaç gereksinimi belirgin oranda azalıyor. Mora Terapi alerji tedavileri sırasında sadece kişinin vücudundaki alerjen madde kaynaklı yük değil, aynı zamanda ağır metal yükü ve elektromanyetik yük gibi diğer toksik yükler de temizlenmiş oluyor” diye konuştu.

Mora Terapi alerji tedavisi seanslarında kişi ile alerjik maddeler arasında oluşmuş olan patolojik ilişki değiştirilerek, alerjen madde frekanslarının vücut üzerinde bıraktığı izlerin silinir ve kişinin vücudundan uzaklaştırılmış olur. Bu sayede kişinin vücudunda birikmiş alerjen yük temizlenir. Mora Terapi alerji tedavisinin sonunda kişinin sadece alerjen maddelerle olan patolojik ilişkisi değişmez aynı zamanda vücudun pek çok alanda kendisini toparlaması ve daha sağlıklı olması sağlanır.




3 yorum:

  1. Sorunların kökten çözümünü batı tıbbı başaramıyor. Bu konular üzerinde kesin bilgiler ve yetenekleriniz var ise konuşmalı. İnsan dan insana farklı tedavi metotları olsa da, ne yapacağınızı iyi bilmeli ve insanları ona göre umutlandırmalıdır. Oğlum çok çekiyor bu Alerjiden! Sizlerle tanıştıracağım. Lütfen sonradan şöyle böyle oldu diyerek değilde, bunu şuraya kadar tedavi ederiz, net bilgi verilirse işinizin bereketi artar. Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  2. Kalender Bey merhaba,

    Mora Terapi Biorezonans yöntemi 40 yıldır dünyada başarıyla uygulanan bir Bütünsel Tıp yöntemidir. En başarılı tedavi alanlarının başında Alerji tedavileri gelmektedir. Özellikle çocuklarda görülen alerjileri tedavi etme başarıları %80’in üzerinde hatta %90’lara ulaşmaktadır. Türkiye’de de hekimlerimiz tarafından 10 yıldır başarıyla uygulanmaktadır. Hangi şehirde ikamet ettiğinizi bize iletin lütfen, size en yakın Mora Merkezimize yönlendirelim.

    Sevgi ve saygılarımızla,

    Sağlıklı günler dileriz.

    Mora Terapi Ailesi

    YanıtlaSil