21 Temmuz 2014 Pazartesi

Kötü Alışkanlıklara 'Mora' Terapisi

Her maddenin bir titreşime ve farklı frekanslara sahip olduğu gerçeğinden yola çıkılarak uygulanan mora terapi sayesinde hem bağımlılıklarınızdan kurtulabilir hem de kilo verebilirsiniz. Bu yöntemde hastanın kan, tükürük veya idrar örneği makineye tanıtılarak karşılıklı alışveriş sağlanıyor. 
FREKANSLA KÖKTEN ÇÖZÜM
Kişinin bağımlı olduğu madde cihaza tanıtılıyor. Maddenin anti frekansı, kişiye akupunktur noktalarından yükleniyor. Liv Hospital Mora Terapi Uzmanı Liana Pesah, hissedilmeyen bir titreşim dalgası verildiğinden dolayı hastaların tedavi sırasında hiçbir şekilde acı duymadığını belirtiyor. Bağımlılık durumunda yapılan işlem, maddenin cihazın içine konulması ve alınan elektromanyetik titreşimlerin vücuttan silinmeye çalışılmasıyla gerçekleştiriliyor. 
YÜZDE 90 BAŞARI SAĞLIYOR! 
Liana Pesah, “Mora terapi ile kişinin üzerinde sağladığımız disiplin çok faydalı. Kişilerde yemek yeme isteği azalıyor. Yöntemi, daha çok beslenme alışkanlıkları üzerinde kullanıyoruz. Bunu bölgesel inceltme cihazlarıyla da destekliyoruz. Zayıflamada başarı oranı ise yüzde 90” dedi. Glutenli yiyecekler ya da domates gibi sadece tek bir gıda üzerindeki isteği engellemeye de yarayan mora terapi, alerjik hastalıklara sahip kişilerin olası sağlık problemlerini en aza indiriliyor. İlk seanstan sonra 3 gün bağımlı olunan maddelerin tüketilmemesi gerekiyor. 
Bağımlılığa ve kilolara veda edin 
Mora terapi yaygın olarak sigara bırakma, alkolü bırakma, hafif uyuşturucuları bırakma ve zayıflama konusunda kullanılıyor. Zayıflama amaçlı kullanımda bahsedilen “Silme” işlemi sigara ya da alkol üzerinden değil, “karbonhidrat tipi gıdalar” üzerinden yapılıyor. 
http://www.aksam.com.tr/yasam/kotu-aliskanliklara-mora-terapisi/haber-325198

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder