20 Şubat 2014 Perşembe

Özel Büyükşehir Hastanesi Mora Merkezi




Özel Büyülşehir Hastanesi Mora Merkezi terapisti Eda Gündeşli Mora ailesinin bir üyesi olarak yaşadıklarını bizimle paylaşıyor:
"Mora terapisti olarak çalıştığım günden beri benim de hayatımda çok şey değişti. Merkezimize başvuranlardan aldığım olumlu tepkiler işimi sevmemin en büyük nedeni. fotoğraflarda gördükleriniz buraya gelen yüzlerce hastadan sadece birkaçı ama arkada büyük bir ordum var, biliyorum. Hem de sigaradan kurtulmuş bir ordu :) Hepsinden de defalarca duyduğum 'Allah razı olsun, sağ olun' sözleri kadar hiçbir şey beni mutlu edemezdi. Bana ışık tutan Faruk Şekerci'ye ve Mora ailesine teşekkür ediyorum."





Oğlum Mehmet Doğan aracılığıyla geldim. Kırk yılı aşkın süredir sigara kullanıyordum. Önce oğlum sonra da ben bıraktım sigarayı. Günde iki paket içtiğim sigarayı Büyükşehir Hastanesi Mora Merkezi'nde bıraktım. Mora Terapi'ye ve desteğinden ötürü Eda Hanım'a çok teşekkür ediyorum.
-Ahmet Doğan












Elmas Hanım, Mora Terapi'yle nasıl tanıştığını anlattı.

Hikayemi sizinle paylaşmak istedim ama bir sayfaya sığacak gibi değil. Hepinizden Allah razı olsun.
-Elmas Keleş














2011 de Mora Terapi ile bıraktım sigarayı. Sigarasız hayatımı tarif eden en güzel söz şu: "Gençleştim"
-Bilal Kaymak






Biz bir aileyiz




Kardiyoloji doktorunun tavsiyesiyle Mora ile tanıştım ve 38 yıldır içtiğim sigarayı bıraktım. Günde 2,5 paket içiyordum bu zıkkımı, Eda Hanım'ın tabiriyle tam tiryakiydim. Artık kapkara bir adam değilim; rengim açıldı, kilo aldım. Herkese ve Eda Hanım'a çok teşekkür ediyorum Sigarayı bırakmak isteyenler için 1 numaralı destek Mora Terapi.
-Yaşar Arslan








25 yıllık sigara tiryakisiydim. İş arkadaşımla birlikte geldim, hayatım değişti. O günden beri ikimizde sigara içmiyoruz. Bir adımla hayatımda çok şey değişti. Artık daha dinlenmiş kalkıyorum sabahları, yediğim içtiğim her şeyin tadını alıyorum, suyun bile. Kararsız kalan, cesaret edemeyenlere Mora Terapi'yi tavsiye ediyorum.
-İhsan Akkaya






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder