21 Şubat 2016 Pazar

Alerjik hastalıklardan, kilo kontrolüne bir mucize

Epey soğuk geçen bir kışın ardından oldukça yorulduk ve hepimiz baharın hayalini kurar olduk. Kış aylarını geri bırakmaya hazırlandığımız bu günlerde alerjisi olan pek çok kişi için düşündürücü günler yaklaşmakta. Ne yazık ki baharın yaklaşması alerjisi olan kişiler için hayatı zindan eden bir durum. Alerjiyi kısaca vücudumuzun, aslında zararlı olmayan bazı maddelere veya hava şartlarına tepki vermesi olarak açıklayabiliriz. Bahar aylarındaki nükseden alerjilerin en bilineni ise polen alerjisidir.

Kilo kontrolünden, sigara ve alkol bağımlılığına ve bağırsak florası temizliğine kadar geniş yelpazede başarısı pek çok test ile kanıtlamış Mora Terapi’nin alerjik hastalıklarda da etkili olduğunu belirten Göğüs Hastalıkları Uzmanı  Dr. Mustafa Çalık, astım ve diğer alerjik hastalıklara sahip kişilerin Mora Terapi ile 5-7 seans arasında iyileşebileceğini vurguladı. Tamamlayıcı tıp yöntemi Mora Terapi ile alerjik reaksiyonlara neden olan maddeyle birlikte ağır metal yükü ve elektromanyetik yük gibi diğer toksik yüklerinde temizlendiğini vurgulayan Dr. Çalık bu işlemlerden sonra kişinin vücudundaki birikmiş alerjen yükünün temizlendiğini kaydetti.

Mora Terapi’nin her yaş grubu için uygulanabileceğini ifade eden Dr. Çalık, “Bu konudaki yaklaşık 6 yıllık deneyimim ışığında Mora Terapi’nin 7-35 yaş arasındaki hastalarımda 5-7 seanslık standart alerji tedavisi %75- 80’in üzerinde olumlu sonuçlar verdiğini söyleyebilirim. Yapılan  işlemlerle hastanın semptomları ya tamamen ortadan kalkmakta ya da antialerjikantiastmatik ilaç gereksinimi belirgin oranda azalmaktadır” diye konuştu.

“Özellikle polen alerjisinde mümkün olduğu kadar geniş bir spektrumda polen tozunu tedaviye dâhil etmek gerekir” diyen Dr. Çalık, “Hastayla iyi bir iletişim kurup tedavi için bahçeden veya ormandan gerekli alerjen tozlar temin edilebilir” dedi. Mora Terapi’nin geniş tedavi edici yelpazesine de değinen Dr. Çalık, kilo kontrolü tedavisindeki başarısı hakkında şöyle konuştu:

“Mora Terapi, hastalıkların holistik bir perspektifle değerlendirildiği genel olarak maddelerin frekanslarının veya onlara ait elektromanyetik titreşimlerin tanı ve tedavi amacıyla kullanıldığı en gelişmiş biyorezonans yöntemidir. Bu yöntemle kilo vermek ve kilo kontrolü sağlamak mümkün. Söz konusu elektromanyetik frekanslar yardımıyla metabolizdaki rafineri karbonhidrat bağımlılığı silinerek hastanın yeme isteği azaltılır. Aynı zamanda insülin direnci azaltılarak sağlıklı şekilde verilen kiloları korumayı da kolaylaştırılır. Yeme alışkanlığında bu iyileşme kişinin yaşam kalitesini de artırır. Fakat Mora terapi ile yapılan tedavi hangi soruna yönelik olursa olsun bol uygulamalar esnasında bol bol su tüketilmelidir. Bu vücudun temizlenmesine katkı sağlayacaktır.


9 Şubat 2016 Salı

Aynada kendini seyreden sonsuz güzellik için: Mora Beauty

Zaman geçip çağlar değişse de kadınlar için değişmeyen nadir olgulardan biridir güzellik anlayışı. Destanlara şiirler konu olan güzelliği kimi şair “Aynada kendini seyreden sonsuzluk” olarak tarifler kimi yazar ise “Çoğu zaman kusurları gizleyen bir örtü” olarak. Bu örtüyü ya da sonsuzluğu korumak için kullanılan pek çok yöntemin kapısı genelde pahalı ve uzun süren tedavilere çıkar. Verilen maddi ve manevi özveriye karşılık çoğunlukla bu yöntemlerin sonucu beklentinin altında kalır.

Günümüzde bilimsel araştırmaların hızlanması ve teknolojinin gelişmesiyle kadınların güzelliklerini korumaları var olan minik kusurlarını yok etmeleri mümkün hale geldi. Güzelliği bir bütün olarak ele aldığımızda; selülit, yüz, boyun ve dekolte kırışıkları, saç, tırnak ve göz alanlarındaki kusurların aslında tek ve yan etkisiz bir çözümü var. En son biorezonans teknolojiye ve akıllı yazılımın ultra modern kullanımına sahip Mora Terapi cihazlarından Mora Beauty Wellnes ile sıraladığımız tüm bu sorunlara ve daha nicelerine çözüm bulmak hayal değil.

Teknolojisi, etkinliği ve güvenirliğiyle güven veren Alman teknolojinse sahip Mora Beauty fiziksel ve ruhsal anlamda rahatlamanıza yardımcı oluyor. Beslenme, kilo kontrolü, detoks işlemlerinde kişiye rahatlama sunarak; stres gidermeye, alkol ve sigara bağımlılıklarından kurtulmaya da imkan sunan Mora Beauty Wellnes farklı alanlarda kullanılan 4 özel yazılım modüllerini tek tek ve birlikte kullanma seçeneği sunuyor.

Mevcut güzelliğini korumak ya da doğal güzelliğini geri kazanmak isteyen herkese seslenen cihazın temel amacı kişilerin kendini rahat ve mutlu hissetmesi. Bağ dokuları ve genel görünümde canlandırıcı, uyarıcı ve rahatlatıcı uygulamalarıyla kişinin kendini iyi hissetmesini sağlayan Mora Beauty Wellnes’nin etkinliği terapiler, gönüllüler ve profesyonel uygulayıcılar tarafından onaylanmıştır. SPA etkisi taşıyan biorezonans yöntemiyle kısa sürede fark edilecek etki gözlemeyi mümkün kılıyor.  Tüm tedavilerinin merkezinde kişilerin kendilerini iyi hissetmesi fikri olan Mora terapi yönteminin son teknolojisi Mora Beauty Wellnes, biorezonans teknolojisinin gelişmesinden bu yana yeni standartlar belirleyerek yenilikçi bir dönüm noktası oluşturuyor.

En yüksek standartlar göz önüne alınarak üretilen Mora Beauty Wellnes güvenli, hızlı ve delege edilebilen kullanımın yanı sıra tam ağ entegrasyonu, patentli 2 kanallı teknoloji ve güncellemeleri internet üzerinden gerçekleştirme imkanına sahip. Modern tasarımı ve basit kurulumuyla kullanıcıya ve profesyonele büyük kolaylık sağlıyor. Bu güne kadar bu tedaviyle karşılaştırabilecek kadar hassas, sürdürülebilir ve etkili bir tedavi yönteminin olmadığı söyleyebiliriz.