31 Ekim 2013 Perşembe

Mora Distribütörleri Almanya'da Bir araya Geldi.


Dipl.-Kfm.Dirk Reupke HBL Internatıonal AG ve MORA Grup CEO'su.
Açılış konuşmasını yapıyor.


Dipl.-Kfm. Dirk Reupke, Genel Müdürümüz Dilşad Çelebi ve Gaby Alexander


28 Ekim 2013 Pazartesi

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI HEPİMİZE KUTLU OLSUN.
CUMHURİYETİMİZİN 90. YAŞINI GURURLA KUTLUYORUZ.


24 Ekim 2013 Perşembe

Fazla Kilom Var, Depresyondayım!


Hepimizin ortak sorunlarından biri kilo almak ya da kilo verememek. Fazla kilo sorunu, insülin direnci, hareketsizlik ve yanlış beslenme alışkanlıklarında ortaya çıkıyor. Ancak basit psikolojik travmaların bile beslenme alışkanlıklarımızı kolayca değiştirebileceğini de göz ardı etmeyelim. Depresyon ile fazla kilo ilişkisini gösteren pek çok araştırma var. Özellikle 65 yaş altı, eğitimli ve yüksek gelirli insan grubunda daha fazla öne çıkan depresyon-fazla kilo ilişkisine ergenlik döneminde de sıklıkla rastlanıyor. Hamilelik döneminde fazla kilo almış annelerin depresif belirtiler geliştirdiği de gözlemlenen bir durum. Fazla kilo mu depresyona yol açıyor yoksa depresyon mu beslenme alışkanlıklarını değiştirerek fazla kilo almaya yol açıyor? Yönü tam tam olarak belirlenememiş olsa da her iki sorun arasındaki ilişkinin varlığı ve birbirlerine etkileri kabul edilen bir gerçek.
Depresyonun belirtileri olan iştah artışı, azalan fiziksel aktivite, depresyon için geliştirilmiş pek çok ilacın yan etkileri fazla kilo alımına sebep olurken diğer yandan fazla kilolu biri olmak da başlı başına bir depresyon sebebi olarak karşımıza çıkmakta. Fazla kilolar olumsuz, acı verici yorumların gelmesine, kendini değersiz hissetmeye, sosyal ilişkilerin bozulmasına, sıkılganlık, yalnızlık ve daha sayabileceğimiz pek çok duruma yol açan sosyal bir damgaya dönüştüğünde bu durumla ve olumsuz duygularla baş edebilmek için daha çok yemek yemeğe yönelmek bir seçim olarak kişinin karşısına çıkıyor. Hayata karşı derin iç motivasyon kaybı, duygusal açlık tıkınırcasına yemek refleksi geliştirebildiği gibi tedavi aşamasını da engelleyici faktörler arasında ilk sırada.
Fazla kilolarından ve karbonhidrat bağımlılığından kurtulmak için Mora Terapi'yi tercih edenlere, aynı zamanda duygu durumlarını güçlendirecek tedaviler de uygulanabiliyor. Özellikle Bach Çiçekleri Terapisi ve Süper Tunning tedavileriyle kişilerin psikolojilerinin dengelenmesine özen gösteriliyor.

Kilolarından kurtulmak için Mora Terapi’yi tercih edenlerin de dikkat etmesi gereken önemli noktalar var. Kişilerin Mora terapistleriyle işbirliği içinde hareket etmesi, önerilere uyması, yaşam şeklinde ve beslenme alışkanlıklarında değişiklik yapmaya istekli olması, kontrolleri aksatmaması tedavinin başarıya ulaşması açısından önem taşıyor. Motivasyon kaybı yaşan kişilere özellikle duygu durumlarını dengelemek için kendilerine zaman ayırmaları tavsiye ediliyor. Mora terapi ile zayıflamak için başvuran kişiler arasında ek hastalıkları olanlara, menopoz dönemindeki kadınlara, yaşlılara da daha detaylı değerlendirmeler yapılarak ek tedaviler tavsiye edilebiliyor.
Denemeye değmez mi?
Mora Terapi ile kilolardan kurtulmak için: www.kurtuluyorum.com

21 Ekim 2013 Pazartesi

Sigarayı Bırakınca Neler Olur?


20 Dakika Sonra
Kan basıncınız düzelir.
Kalp atışlarınız normale döner.
El ve ayak ısınız normale döner.

8 Saat Sonra
Kanınızdaki nikotin ve karbonmonoksit düzeyi yarıya düşer.
Kanınızdaki oksijen seviyesi normale döner.

24 Saat Sonra
Karbonmonoksit vücudunuzdan tamamen atılır.
Akciğerleriniz sigaranın neden olduğu mukusu temizlemeye başlar.
Kalp krizi riskiniz azalmaya başlar.

48 Saat Sonra
Vücudunuzdaki nikotin tamamen temizlenir.
Koku ve tat duyularınızda artış kaydedilir.

72 Saat Sonra
Nefes almanız kolaylaşır.
Enerji seviyeniz yükselir.

2-12 Hafta
Kan dolaşımınız daha sağlıklı gerçekleşmeye başlar.
Akciğer fonksiyonunuz %30 oranında artar.
Yürüme ve koşmanız kolaylaşır.

3-9 Ay Sonra
Öksürük ve göğüsteki hırıltılarınız azalır.
Nefes alma sorunlarınız iyileşir.
Akciğerlerinizin enfeksiyona karşı direnci artar.

1 Yıl Sonra
Kalp hastalığı riski, sigara içmeye devam eden birinin taşıdığı riskin yaklaşık yarısına iner.

5 Yıl Sonra
Ağız ve gırtlak kanserinden ölme riskiniz azalır.

10 Yıl Sonra
Akciğer kanserine yakalanma riskiniz, sigara içmeye devam eden birinin taşıdığı riskin yarısına iner.
Kalp hastalığı riskiniz hiç sigara içmemiş birinin taşıdığı riskle aynı seviyeye iner.

15 Yıl
Felç geçirme ve kalp krizi riskiniz hiç sigara içmemiş birinin taşıdığı riskle aynı seviyeye iner.

Sigarayı şimdi bırakmak için:www.kurtuluyorum.com

4 Ekim 2013 Cuma

Mora Terapi Nedir?


Mora Terapi, hastalıkların bütüncül bir bakış açısıyla değerlendirildiği, genel olarak maddelerin ve kişilerin kendilerine özgü elektromanyetik titreşimlerinin tanı ve tedavi amacıyla Mora Terapi cihazı vasıtasıyla kullanıldığı dünyanın en gelişmiş biorezonans yöntemidir.  Biorezonans yöntemini dünyada ilk defa bulan Dr. Morel’in, Mora Terapi Cihazlarıyla tedaviler gerçekleşir. Tüm bağımlılık tedavilerinde, kilo tedavilerinde, toksik maddelerin vücuttan atılmasında, ağrı, alerji ve psikolojik problemlerde, başarılı ve yan etkisiz sonuçlar elde edilir. Mora Terapi tedavilerinin yan etkisiz oluşu en önemli özelliğidir. Mora Terapi çok etkilidir ve pek çok tedaviye oranla çok daha hızlı sonuçlar alınır. 


Mora Terapi ile sadece bu sitede bahsedilen sorunların tedavisi değil aynı zamanda kişinin bütünsel sağlığının tekrar eski haline geri getirilmesi sağlanır. Kişi böylelikle daha sağlıklı, uzun ömürlü bir yaşama kavuşur.